Corona toegangsbewijs nodig vanaf 6 november 2021

De Rijksoverheid heeft aanvullende maatregelen aangekondigd om de toename van het aantal Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames een halt toe te roepen. Een van de maatregelen is dat binnensportlocaties zoals onze sporthal alleen toegankelijk zijn op vertoon van een Corona Toegangsbewijs (de QR-code). 

Vanaf 6 november 2021 wordt Compaen – net als alle andere verenigingen die binnensport organiseren – geacht om bij binnenkomst van de sporthal de QR-code te controleren. Kom je naar de sporthal als sporter of toeschouwer, zorg er dan voor dat je de QR-code en een ID-bewijs meeneemt. 

LET OP: Zonder QR-code of ID-bewijs heb je helaas geen toegang tot de sporthal.

Uitgezonderd van de plicht tot het vertoon van een geldige QR-code zijn (conform de richtlijn van de overheid en de Nevobo):

–          Personen tot 18 jaar

–          Coaches, trainers en teambegeleiders

–          Vrijwilligers van v.v. Compaen

Wij hopen net als iedereen dat deze maatregel zo spoedig mogelijk weer ongedaan kan worden gemaakt. Ons doel is om sportieve en sociale verbinding tot stand te brengen, ook in deze lastige tijden. Totdat de maatregelen weer worden opgeheven, vragen wij aan iedereen om een sportieve houding ten opzichte van de vrijwilligers die de QR-code controleren. Bedankt voor jullie medewerking!