Training voor ABC-jeugd voor teamindeling volgend jaar

Zaterdag 14 mei 2022 willen wij een training houden voor alle ABC jeugdleden van Compaen.  Deze training zal dienen om de jeugdleden allemaal tegelijk te laten trainen en een beeld van niveau te kunnen vormen en zo, in combinatie met informatie van trainers en coaches, een goede teamindeling te kunnen maken.  Graag zien wij jullie allemaal op zaterdag 14 mei van 13:30 tot 15:00 in de Sporthal Oostzaan.

Sven zal de training samen met jullie trainers verzorgen.  We gaan er van uit dat jullie hier natuurlijk bij zijn! Mocht het niet lukken laat het ons dan weten via de mail.  De teamindeling van de jeugd zal dus ook na deze training bekend worden. Indien nodig zullen we ook flexibel omgaan met de datum van opzeggen. Wanneer dit speelt neem even contact met ons op.  Groeten vanuit het Jeugdbestuur.