Compaen Jeugdkamp

Beste (jeugd)Speler. In het seizoen 2022-2023 wordt er na een aantal jaren van afwezigheid door Corona weer een Jeugdkamp voor jeugdleden van Compaen georganiseerd! 2, 3 en 4 Juni 2023 gaan we een waanzinnig leuk kamp organiseren in groepsaccommodatie ‘De Vliegenzwam’ van de Paasheuvelgroep in Vierhouten. 

We zouden het natuurlijk super gaaf vinden als we met een grote groep op kamp gaan! Daarom hebben wij besloten dat iedereen van jeugdleeftijd (Geboren op of na 01-10-2004) van harte uit te nodigen mee op kamp te gaan! 


Wat kun je allemaal verwachten?

Het kamp begint om 16:00 op vrijdag 2 Juni 2023. Als je aankomt pak je je spullen uit en gaan we snel dineren! Wat we daarna gaan doen gaan we nog niet allemaal verklappen maar een klein tipje van de sluier: we gaan volleyballen, spellen spelen, sporten en vooral heel veel lol maken! Alle maaltijden worden verzorgd! Hieronder vallen de volgende maaltijden: 

Vrijdag: Diner

Zaterdag: Ontbijt – Lunch – Diner

Zondag: Ontbijt – Lunch 

Mocht je dinerwensen hebben dan kun je dit aangeven in het inschrijfformulier (Glutenallergie, Halal, andere allergieën, vegetarisch, etc.). 

Wie organiseert het kamp?

Het kamp wordt georganiseerd door seniorenleden van Compaen. Als hoofdbegeleiders gaan mee Aerin Muijs en Sven Vermeulen. Zij zullen het gehele kamp aanspreekpunt/contactpersoon zijn. Naast Aerin en Sven gaan ook verschillende spelers/speelsters van Heren 1 en Dames 1 mee! 

Kosten

De eigen bijdrage voor het jeugdkamp is vastgesteld op 85,00 Euro. Hierbij zijn alle activiteiten en maaltijden inbegrepen. 

Vervoer

Voor het vervoer naar de accommodatie kan je in het inschrijfformulier aangeven of je kunt brengen of halen. Voor het vervoer naar de accommodatie wordt een rijdschema gemaakt. Mochten jouw ouders niet de beschikking hebben over een auto kun je dit aangeven in het ‘handig om te weten vak’ aangeven. 

Vragen

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die altijd mailen naar: Jeugdcommissiecompaen@gmail.com of schiet Aerin&Sven even aan in de sporthal!