Het Compaen Grasvolleybaltoernooi 2024

Ook in 2024 organiseert vv. Compaen weer het leukste volleybaltoernooi op gras. Het toernooi vind plaats op 22 juni. Tijdens deze 34e editie zijn het 6×6 recreatietoernooi, het 3×3 hoog (dames en heren) toernooi en het 4×4 jeugdtoernooi natuurlijk gebleven.

Ook de professionele barbecue zal dit jaar weer direct na afloop van het toernooi starten. Hiermee sluit je een sportieve dag samen met je teamgenoten en supporters op ontspannen wijze af!

Wil je direct een team inschrijven? Klik dan hier.

Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten!

6×6 recreatietoernooi
Wil je een sportieve en gezellige dag beleven met een team van vrienden, familie of collega’s dan is het 6×6 recreatietoernooi echt iets voor jou. Alle teams vallen in principe in de categorie ‘mix’, ongeacht of een team uit dames, heren of een mix van dames en heren bestaat. Inschrijven kost € 30,- per team, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Mocht je geen team hebben, maar toch graag mee willen doen dan kan je individueel inschrijven. De organisatie kijkt dan of we je in een team met andere individuele deelnemers kunnen plaatsen.

3×3 hoog toernooi
Het 3×3 toernooi is voor volleyballers vanaf de promotieklasse (indicatief). Ook het 3×3 toernooi kost €30,- per team. De organisatie streeft naar een apart dames, jeugd- en herentoernooi. Dit is echter afhankelijk van het aantal inschrijvingen, bij minder dan 4 dames, jeugd- en herentoernooi worden de dames, jeugd- en herentoernooi samengevoegd. Het 3×3 jeugdtoernooi is een mix toernooi dus minimaal 1 vrouw in het team.

Een mix-team inschrijven kan ook. Mixteams worden in principe ingedeeld in de herenpoule, behalve bij de jeugd.

Meedoen maar geen (volledig) team?
Kun je zelf geen team samenstellen? Ook dit jaar is het mogelijk om je individueel in te schrijven zodat je bij een team wordt geplaatst dat te weinig spelers heeft, of wordt er geprobeerd een team samen te stellen zodat je alsnog mee kunt doen! Individuele inschrijving kost € 5,- (voor 3×3 is dit €10).

4×4 jeugdtoernooi
Het 4×4 jeugdtoernooi is bedoeld voor de A, B, C en CMV jeugd. Aan de hand van de hoeveelheid inschrijvingen worden verschillende poules gemaakt om het zo eerlijk mogelijk te maken. Bij de CMV & C jeugd wordt er gespeeld volgens de CMV niveau 5 en 6 regels. Bij voldoende inschrijvingen wordt een aparte niveau 5 en 6 poule gevormd. Jongens, meiden en mixteams spelen allen in dezelfde poules.

Barbecue
Vanwege het grote succes van de barbecue vorige jaren wordt de toernooi dag ook dit jaar afgesloten met een professionele barbecue. De barbecue start na afloop van de laatste wedstrijden en is natuurlijk de leukste afsluiting van de sportieve dag met jouw team. Deelname aan de barbecue kost € 13,50 (€7,50 voor kinderen) per persoon. Op het inschrijfformulier kun je aangeven met hoeveel teamgenoten/supporters je wilt blijven barbecueën.

Inschrijven en annuleren
Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot en met 18 juni.

Een inschrijving voor het toernooi en de barbecue kan tot maximaal 1 week voor het toernooi via e-mail kosteloos worden geannuleerd (compaen-ac@hotmail.com). Bij annulering binnen 3 dagen voor de toernooi dag (19 juni) worden het inschrijfgeld voor het toernooi en (indien van toepassing) de barbecue niet geretourneerd.

Individuele inschrijvers ontvangen op voorgaande donderdag een bericht of het lukt om een team van individuele inschrijvers samen te stellen. Indien dat niet lukt, kan je alsnog op 22 juni naar het speelterrein komen zodat we je eventueel bij een team met te weinig spelers kunnen plaatsen. Mocht ook dit niet lukken, dan ontvang je het inschrijfgeld retour.

Indien het toernooi wegens extreme weersomstandigheden of calamiteiten niet door kan gaan, wordt het inschrijfgeld teruggestort (of niet geïnd). De beoordeling hiervan is aan de organisatie en gebeurt op de toernooi dag rond 09.00 uur. Let op: regenbuien beschouwen wij niet als ‘extreme weersomstandigheden’. Het veld waar we op spelen is voorzien van drainage, zodat we gelukkig in de afgelopen jaren het toernooi nog nooit hebben moeten annuleren.

Deelnamevoorwaarden
Deelname aan het vv. Compaen Grasvolleybaltoernooi geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie van het toernooi stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van blessures (door welke oorzaak dan ook), diefstal van eigendommen van deelnemers op en om het speelterrein of als gevolg van onvoorzichtig handelen tijdens de toernooidag.