Set-up Club Trainingen 2023-2024

Beste volleyballers,

 
Zoals jullie wellicht weten is VV Compaen sinds vorig jaar ‘Set-up club (de nieuwe naam van superclub)’. Dat houdt in dat Compaen extra activiteiten voor volleyballers in de regio organiseert en een bijdrage levert aan de professionalisering van het Volleybal in de regio. 
 
Vanaf dit seizoen hebben we daarom ook de ‘Academie set-up club trainingen’! Dit zijn drie trainingen: 20,27 augustus 2023 en 3 september 2023! Deze trainingen worden verzorgd door de Compaen Volleybal Academie en zijn toegankelijk voor alle leden van de vier clubs in de ‘set-up club samenwerking’: VV Compaen, MOVE Edam, VCC’92 Wormerveer en Clam Dycke. 
 
De trainingen zijn gratis te volgen en staan onder leiding van de trainers die normaal gesproken training geven binnen de Compaen Volleybal Academie. De trainingen zijn voor iedereen tussen de 10 en de 25 jaar oud en vinden plaats in Sporthal Oostzaan. Volgens ons een goede start om je technische, tactische en fysieke skills een boost te geven aan het begin van het seizoen! 
 
Om goed in te kunnen schatten met hoeveel deelnemers we rekening kunnen houden en hoeveel zaalruimte we moeten inhuren vragen wij je om je via onderstaande link voor deze trainingen in te schrijven, het maakt niet uit of je er 1 keer bent, of alle drie de trainingen, je kunt alles aangeven in het formulier! We hebben verschillende trainingsblokken, dus we kunnen nog niet exact vertellen hoe laat je traint als je je inschrijft. De blokken zijn voorlopig van 11:00-13:00 en van 13:00-15:00, maar bij veel animo is er ook nog een blok mogelijk van 13:00-15:00. De indeling is afhankelijk van de inschrijvingen en proberen we in de week voorafgaand aan de eerste training (week van 14 augustus), te communiceren. 
 
Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier voor de trainingen!