Alle verloven ingetrokken

Oostzaan, 25 april Voor Compaen Heren 1 is zaterdag a.s. de dag van de waarheid. In onze eigen Sporthal Oostzaan gaat het in een driekamp vechten om voor volgend seizoen een plek in de Topdivisie veilig te stellen.

Vooral in de eerste seizoenshelft was het te vaak nét niet voor Compaen en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er ook een paar echte baggerwedstrijden bij zaten, met als gevolg een 11e plek in de Topdivisie B. Maar in maart waren daar twee klinkende overwinningen (uit bij Inter Rijswijk en Zaanstad) waarbij de mannen lieten zien waar ze toe in staat zijn als alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

Compaen laat niets aan het toeval over en treedt zaterdag op volle oorlogssterkte aan tegen Pegasus (Nijmegen, 2e plaats Eerste Div A) en Skunk (Veghel, 2e plaats Eerste Div B), twee teams die in “the flow” zitten en hun kans ruiken. Wij gunnen ze natuurlijk het beste, maar géén plek in de Topdivisie!

Het wordt een prachtige volleybalmiddag en Heren 1 presteert het beste in een bomvolle Sporthal Oostzaan met zoveel mogelijk herrie! Als u op zaterdag 29 april tussen 15:00 en 20:00 uur niet gaat trouwen, bevallen of begraven wordt heeft u géén geldig excuus om er niet bij te zijn.

We gaan deze klus met z’n allen klaren!
 
Tekst en foto: Tjerk Laan.