Compaen heeft jou nodig

We zijn met Compaen goed op weg. Onze mannen schurken tegen de top van het volleybal aan en onze vrouwen tellen met promotie naar de tweede divisie ook weer helemaal mee. Verder bloeit onze jeugdafdeling als nooit tevoren en is het een kwestie van tijd dat de talenten tot de selecties gaan doordringen.

Het zijn allemaal positieve ontwikkelingen bij onze club. Jij kunt helpen deze te continueren en mogelijk te versterken.

Wil jij Compaen, net zoals de zeerovende naamgever de zilvervloot zien binnenhalen, help ons dan met een extra financiële bijdrage.

Voor honderd euro per seizoen ben jij lid van de Club van 100. Vermelding bij de thuiswedstrijden in Sporthal Oostzaan en in de wekelijkse nieuwsbrieven en het goede gevoel deel uit te maken van het succes vallen jou ten deel.

Op www.vv-compaen.nl vind je onder het kopje Club van 100 een machtigingsformulier. Vul het vandaag nog in en steun ons.

Sponsoren van Compaen kan ook. Heeft jouw bedrijf interesse in reclame via Compaen meld je bij Tjerk Laan (06-21592888) of Marcel Vermeulen (06-30462936) of per mail via vvcompaen_sc@upcmail.nl.

Compaen rekent op jou!