Informatie herenlijn

Zeerovers! Komend seizoen met 4 herenteams de competitie in. Veel wijzigingen mbt spelers en begeleiding. Hieronder volgt uitleg en leidraad voor komend seizoen. herenlijn

Heren4: Vijf nieuwe jonge spelers uit JA2. Samen met de ervaren spelers van h4 moet hier een leuk team van gemaakt worden. Trainer Sebastiaan en coach Anja gaan dit team begeleiden. Doel: goed meedraaien in de 3e klasse met een stabiel team. Daarbij vooral het spelsysteem aanleren en functies intrainen.

 Heren3: Op het laatste moment toch nog een plek in de 1e klasse gekregen. Dit is voor de opbouw van de herenlijn een belangrijk niveau. Ook hier is verjonging met Danny, Bram en Sven doorgevoerd. Trainer Koen vd Velde gaat de uitdaging aan om samen met de ervaren spelers en indien nodig met inval uit h2/JA een goede positie in de 1e klasse te halen.

 Heren2: Het opleidingsteam van Compaen met ervaren spelers en jonge gasten. Gepromoveerd naar de 3e divisie en dat is een prima niveau waarop de jonkies zich kunnen ontwikkelen. We zijn zeer verheugd dat trainer-coach Veikko dit team gaat begeleiden. De routiniers hebben allemaal ruime ervaring op divisieniveau. Overigens gaan de jonge talenten van h2 voor hun 2e keer in de week trainen bij het nieuwe Talent Team van Compaen.

Heren1: Versterkt met Marvin, Jary en Kevin is dit team in potentie een geduchte ploeg in de topdivisie. De spelers gaan in topconditie beginnen aan de voorbereiding op de competitie. Met plezier ga ik als trainer-coach aan de slag om het vlaggenschip te begeleiden.

 Talent Team: Vanaf 1 oktober gaat trainer Frits van Boven aan de slag met deze nieuwe trainingsgroep van de herenlijn. Het accent ligt op techniek en tactiek. De selectie (long list) bestaat uit de jonkies van H2, H1 en JA. In september wordt iedereen van deze selectie persoonlijk door mij gevraagd of ze willen, kunnen en mogen. De uiteindelijke trainingsgroep gaat uit 10 vaste spelers en 2 wisselende spelers bestaan. Dit is de opzet.

 Extra trainen en invallen herenlijn: Om het goed te coördineren van meetrainers en invallers regel ik weer wie bij welk team (extra) meetraint of invalt. Het meetrainen zal ik in overleg doen met de trainers. Voor eventuele inval wil ik graag een aanvraag per app ontvangen van de aanvoerder of coach.

 Ik wens iedereen veel plezier en een goede vaart!

Sportieve groet,

Sandor Rieuwers, supervisor jongens-herenlijn Compaen (0653172823)