Hexitum Solar nieuwe hoofdsponsor van Compaen Heren 2

Hexitum Solar is de komende drie jaar hoofdsponsor van Heren 2. Hexitum Solar is gespecialiseerd in de verkoop en service van PV-panelen (zonnepanelen) aan particulieren en bedrijven en heeft al meerdere leden van Compaen succesvol geholpen in het verduurzamen van hun woning of ander vastgoed.

Het hoofdsponsorschap houdt ook in dat Hexitum Solar een mooie clubactie aanbiedt: leden van Compaen ontvangen 10% korting en bij aanschaf van de zonnepanelen ontvangt Compaen € 125 voor de clubkas.

Het bestuur van Compaen is blij met de vernieuwde samenwerking met Hexitum Solar. Michiel Majoor: “Het is voor de ontwikkeling van Compaen belangrijk om te kunnen rekenen op vertrouwde partners zoals Hexitum Solar. We zijn erg blij dat Hexitum Solar na het sponsoren van Heren 3 in de afgelopen jaren nu de stap maakt naar het sponsoren van Heren 2. Dat helpt de club enorm om het herenvolleybal in Oostzaan zowel in de breedte als richting de top van de amateurcompetities te laten groeien. En de combinatie met de ledenkorting en clubbijdrage maakt de samenwerking met Hexitum Solar ook op een andere manier aantrekkelijk voor leden van Compaen.”

Druk op de afbeelding hierboven of hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.