Compaen Dames 4 – Spaarnestad D6

Compaen D4 – Spaarnestad D6 🔅

Na een lange periode rust, mochten wij vandaag onze eerste thuiswedstrijd spelen! Tijdens het inslaan zagen wij dat Spaarnestad veel aanvalskracht had, vooral door het midden. Wij hadden echter veel getraind op het positiespel en dat was te zien.

Voor de eerste wedstrijd was Meike toegevoegd aan onze selectie & Teddy vond dat zo een leuke pot dat zij ook besloot weer te volleyballen! Zij maakte vandaag dan ook haar debuut in D4.

Elke set maakten wij het spannend, maar met het slimme spel van Michelle, Lotte op haar best, goeie services van Mara, dakjes van Meike, knallen van Mirthe, de uitschuifarm van Anna, Jasmijn als midden in de servicepass, goed spel van Sera en daarnaast (mede dankzij René zijn training) het tot bloeden aan toe duiken van Teddy werkten wij als een echt team. Daarnaast bracht Lusine nog extra enthousiasme!

Alhoewel veel hele mooie rally’s werden afgewisseld met iets wat rommelig spel, trokken wij elke set aan het langste eind en wonnen wij met 4-0!

De uitslag is niet alleen iets om trots op te zijn, maar er is onwijs goed gespeeld. Er stond een team en wij lieten een mooie & leuke wedstrijd zien aan de vele supporters!