Compaen volleybal academie

Precies 1 week geleden zijn we van start gegaan met de trainingen van dit seizoen!

Maar liefst 76!! Enthousiaste volleyballers hebben wij in 2 blokken mogen verwelkomen!

Wil jij dit seizoen ook extra trainen? Je kan je nog steeds inschrijven.

Compaen Volleybal Academie

Beste (jeugd)Speler. In het seizoen 2020-2021 is VV Compaen gestart met een Volleybal Academie die trainingen aanbiedt op de zondagen. Komend seizoen (2022-2023) gaat Compaen verder met de Compaen Volleybal Academie. De Compaen Volleybal Academie verzorgt 15 zondagen per jaar trainingen in Oostzaan (Noord-Holland). Iedere volleyballer tussen de 10 en de 25 jaar oud die een beter volleyballer wilt worden en zich wilt ontwikkelen is van harte welkom!


Let op! Vanaf 1-11-2022 Kunnen wij voor het seizoen 2022-2023 geen plaats meer garanderen bij de Compaen Volleybal Academie. Alleen na contact met Compaenvolleybalacademie@gmail.com  is de inschrijving definitief. Het kan zijn dat er pas later in het seizoen weer plek is. 


Onze visie

Wij hebben als visie spelers individueel beter te maken. Elke speler van jong tot oud en met veel of weinig ervaring is bij ons welkom om op de zondag zichzelf maximaal te ontwikkelen! De trainingen van de Compaen Volleybalacademie zullen gegeven worden door bekwame trainers die zich de afgelopen jaren hebben bewezen in het opleiden van talenten. Meer over de trainers vind je onder de pagina ‘trainers’. Tijdens de trainingen is er aandacht voor de volleybalspecifieke aspecten van techniek en tactiek. Daarnaast is er aandacht voor de fysieke aspecten van volleybal, denk aan snelheid, kracht, coördinatie, flexibiliteit oftewel het atletisch vermogen. Tijdens de trainingen sta jij als individu centraal, jouw individuele ontwikkeling is voor de trainers het belangrijkst. Het is daarom goed om te weten dat de trainingen er waarschijnlijk anders uitzien dan dat je gewend bent. Bij een clubtraining staat vaak (ook) het team centraal waardoor er veel in partijvormen wordt getraind. De Compaen Volleybal Academie is daarom de perfecte aanvulling op jouw clubtrainingen en geeft je de kans om jezelf nog sneller te ontwikkelen. 

 

Kosten

De kosten voor deelname aan de groepen Jongens A, Meiden A, Jongens B en Meiden B, Jongens C en Meiden C voor het seizoen 2021-2022 bedragen €150  voor 15 trainingen. De kosten voor deelname aan de groep A+ (18-25 jaar oud) bedraagt voor 15 trainingen ook €150

Trainers en datums 

In het bovenstaande menu vind je een kopje met ‘trainers’, hier lees je alles over de trainers die de Compaen Volleybal Academie voor het seizoen 2022-2023 aan zich heeft verbonden. In het menu vind je ook een kopje met ‘datums’, hier vindt je een concept van de trainingsdatums. Het is mogelijk dat hierin nog wijzigen worden aangebracht, aangezien wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de sporthal. Er word getraind van 09:00-11:00 in sporthal Oostzaan, bij veel inschrijvingen wordt er ook in een tweede blok getraind van 11:00-13:00, wie in welk blok traint wordt gecommuniceerd met de deelnemers ná de zomervakantie zodra het aantal inschrijvingen bekend is!

Inschrijven 

Ben je enthousiast? Klik dan hier. Hier kun je je inschrijven voor de Compaen Volleybal Academie seizoen 2022-2023. Doe dat bij voorkeur voor 17 September 2022. Voor 17 September 2022 besluiten we welke trainingsgroepen al starten, mochten er na 17 September nog meer aanmeldingen binnen komen waardoor we meer groepen kunnen starten, dan laten we dat uiteraard weten! Let op: je inschrijving is altijd pas definitief op het moment waarop de Compaen Volleybal Academie jouw inschrijving heeft bevestigd. 

Tot slot 

De Compaen Volleybal Academie probeert een leuke en passende plek te bieden aan iedereen die zich inschrijft. We doen daar ons uiterste best voor, maar in sommige omstandigheden moeten we keuzes maken. Ook kunnen we besluiten om een trainingsgroep niet te starten indien er te weinig aanmeldingen zijn in die groep. In goed overleg zoeken we dan een passende groep waar je kunt aansluiten!