Jubileumactiviteiten op Compaendag 3 september 2022

De jubileumactiviteiten ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan zullen op de Compaendag op 3 september 2022 zijn.

De jubileumcommissie (Sjoerd, Stef, Kelly, Wendy en Marcel) hebben dat besloten, omdat het huidige seizoen door de coronabreak tot ver in mei duurt en er tot die tijd nauwelijks vrije zaterdagen te vinden zijn. We vieren dan het jubileum een maand voor het 61-jarig bestaan, maar de club is dan nog steeds 60 jaar oud.

We willen er op 3 september een daverend feest van maken. Natuurlijk komt er een feestavond met reünie voor oud-leden. Verder zijn er jubileumwedstrijden voor het eerste dames- en herenteam. We luisteren de verjaardag verder op met een oud-Hollandse maaltijd in de stijl van Claes Compaen, een talkshow met prominenten, een Compaen-kwis en een veiling van relikwieën van voormalige Compaeners en internationals. Dit zijn onze ideeën, maar als je zelf nog leuke ideeën hebt dan kun je die altijd bij ons droppen.

Ter gelegenheid van het jubileum zijn we met hoodies gekomen. Dat jullie trots zijn op onze club blijkt wel uit het feit dat er ongeveer tachtig exemplaren verkocht zijn.

Nu zijn er ook jubileumshirts met op de achterzijde de fantastische cartoon van Claes Compaen van striptekenaar Dik Bruijnesteijn. Misschien hebben jullie sommige leden al daarin zien shinen. Deze kosten 25 euro per stuk. Heb je interesse stuur dan even een mail naar marcelegvermeulen@gmail.com.

Dit was even een update door de jubileumcommissie. Als er meer nieuws bekend wordt dan melden we ons.

De jubileumcommissie: Sjoerd, Stef, Kelly, Wendy en Marcel.