Huisvrouwenbeachvolleybal

huisvrouwenbeachvolleybal

Het mooiere weer komt er weer aan dus de tijd om naar buiten te gaan om actief bezig te zijn is ook aangebroken!

Vanaf de 2e week van april, week 15, gaan de beachvolleybal activiteiten weer starten. Op woensdag 10 april is de eerste woensdag les en op vrijdag 12 april de eerste vrijdag les. Kom lekker sportief en gezellig meedoen door overdag een training te volgen!

Op woensdag is de training van 12.00 tot 13.30 en op vrijdag van 10.00 tot 11.30. Na de les krijg je het eerste drankje gratis!

Je kan op 2 manieren mee doen aan de trainingen. Er kan een vast abonnement voor 20 weken afgesloten worden of er kan een rittenkaart gekocht worden. De rittenkaart kan voor 5 ritten of voor 10. De kosten voor een vast abonnement is 120,- euro en per rit kost het 7,50. Per rit voorafgaand aan de les betalen. Aan beide zitten natuurlijk wel wat regels verbonden, meedoen is niet geheel vrijblijvend. De regels zullen tijdens de trainingen uitgebreid besproken worden.

Per groep kunnen er maximaal 16 dames meedoen. Wil je meedoen dan moet je wel ouder zijn dan 25 jaar.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven dan kan dat via een mail naar Anouk van Geenen via info@balsports.nl of door te bellen/smsen/appen naar 06-22304072.

 

Locatie:

Sportpark Poelenburg

Beachvolleybalvereniging Silicium (naast tennis, achterin het park)

Auto kan voor het park geparkeerd worden, de fiets kan op het terrein gestald worden.