Senioren beach

seniorenbeach-poster

Het mooiere weer komt er weer aan dus de tijd om naar buiten te gaan om actief bezig te zijn is ook aangebroken! Kom lekker sportief bezig zijn met de voeten in het zand, geniet van het weer maar vooral van de gezelligheid.

Vanaf de 2e week van april, week 15, gaan de beach activiteiten weer starten. Op dinsdag 9 april is de eerste dinsdag les en op donderdag 11 april de eerste donderdag les. Kom lekker sportief en gezellig meedoen door overdag een les te volgen waarin allerlei spelletjes gespeeld gaan worden! Denk hierbij aan badminton, beachtennis, mikspellen, balspellen en meer.

Op dinsdag is de training van 10.00 tot 11.00 en op donderdag van 11.00 tot 12.00. Na de les krijg je het eerste kopje koffie/thee gratis met wat lekkers erbij!

Je kan op 2 manieren mee doen aan de trainingen. Er kan een vast abonnement voor 20 weken afgesloten worden of er kan een rittenkaart gekocht worden. De rittenkaart kan voor 5 ritten of voor 10. Een vast abonnement kost 55 euro en per rit is het 3,50. Per rit voorafgaand aan de les betalen. Aan beide zitten natuurlijk wel wat regels verbonden, meedoen is niet geheel vrijblijvend. De regels zullen tijdens de lessen uitgebreid besproken worden.

Per groep kunnen er maximaal 24 mensen meedoen. Wil je meedoen dan moet je wel ouder zijn dan 55 jaar.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven dan kan dat via een mail naar Anouk van Geenen via info@balsports.nl of door te bellen/smsen/appen naar 06-22304072.

 

Locatie:

Sportpark Poelenburg

Beachvolleybalvereniging Silicium (naast tennis, achterin het park)

Auto kan voor het park geparkeerd worden, de fiets kan op het terrein gestald worden.