Ralph Muijs stopt als trainer Dames 1

Na 12 jaar (met 1 ’tussenjaar’) stop ik als trainer van Compaen D1. Vorig jaar was ik al gestopt als jeugdtrainer.
 
Ik neem afscheid met een mooie 5e plaats in de 2e divisie, een geweldig team (was één van de leukste seizoenen) achterlatend voor mijn opvolger. Ik heb enorm
genoten van deze tijd.
 
 
Veiko gigantisch bedankt voor veel jaren Co-trainerschap en alle (hoeveel zullen het er zijn? Schat in ca 40, de meesten afkomstig uit eigen jeugd) speelsters wil ik danken voor hun gedrevenheid en enthousiasme, waardoor ik hen nooit hoefde te enthousiasmeren & motiveren en alleen met volleybal bezig kon zijn.
 
Ik heb nu meer tijd om zelf nog lekker te ballen bij het Vlaggenschip der Vereeniging (Compaen 2, 2e divisie), omdat dat toch nog steeds het allerleukste is, en daarnaast de wedstrijden van mijn kroost, Milan in de topdivisie bij Compaen en  Aerin in de topdivisie bij US, te gaan kijken.
 
Bestuur van v.v. Compaen en Willy bedankt voor het creëren van de vele randvoorwaarden om een heerlijke tijd als trainer te hebben.
 
Ik blijf overigens nog wel verbonden aan deze mooie club, door misschien één training in de week te verzorgen en/of adviseur en klankbord te zijn.
 
Tekst: Ralph Muijs