Compaen heeft jou nodig

Historisch was het seizoen 2014-2015 voor Compaen. Niet eerder in de roemruchte geschiedenis van onze club speelden we in de topdivisie. De mannen horen nu bij de beste 20 teams van Nederland.

En dat is nog maar het begin. We willen meer. Met behulp van betere trainingsfaciliteiten willen we met ons ambitieuze team naar de absolute top van het Nederlandse volleybal.

In het spoor van de mannen willen we ook met onze omvangrijke jeugdafdeling en damestak naar een hoger niveau.

Jij kan daarin een belangrijke rol vervullen! Wil jij Compaen net zoals de zeerovende naamgever de zilvervloot zien binnenhalen, steun ons dan.

Voor honderd euro per seizoen ben jij lid van de Club van 100. Vermelding bij de thuiswedstrijden in Sporthal Oostzaan en in de wekelijkse nieuwsbrieven en het goede gevoel deel uit te maken van het succes vallen jou ten deel.

Op www.vv-compaen.nl vind je onder het kopje Club van 100 een machtigingsformulier. Vul het vandaag nog in en steun ons.

Sponsoren van Compaen kan ook. Heeft jouw bedrijf interesse in reclame via Compaen meld je bij Tjerk Laan (06-21592888) of Marcel Vermeulen (06-30462936) of per mail via vvcompaen_sc@upcmail.nl.

Compaen rekent op jou!