Hofleverancier eredivisie zoekt aanvulling

Oostzaan, 8 juni – VV Compaen Oostzaan, met drie spelers dit seizoen de hofleverancier aan de eredivisie, zoekt versterking van een middenblokkeerder. Met het recente vertrek van Rick van Baar naar Zwolle is er op die positie een vacature in de selectie ontstaan.

Het team van trainer-coach Sandor Rieuwers legde het afgelopen seizoen beslag op de zevende plaats en hoopt in de uitdagende competitie van de topdivisie straks in het linker rijtje te eindigen. Dat Compaen een perfecte voedingsbodem voor talent is, blijkt wel uit het feit dat eerder ook al Lars de Boer (Zaanstad) en Jesper van Muijden (Talent Team Papendal) vertrokken naar een club op het hoogste niveau.img_4671-630x420x300

De Oostzaanse volleybalvereniging mocht eerder Bram de Winter (Inter Rijswijk), Leon Luini (Huizen) en David Bes (Talent Team Papendal) als nieuwkomers begroeten.

Tevens zoekt Compaen voor het tweede team, dat uitkomt in de derde divisie, nog een middenblokkeerder. Deze ploeg bestaat hoofdzakelijk uit spelers van onder de 20 jaar, die op termijn kunnen doorschuiven naar het eerste team. Compaen 2 traint twee keer in de week onder deskundige leiding en geldt nadrukkelijk als schaduwteam van de topdivisionist. Spelers hebben de mogelijkheid om met het eerste team mee te trainen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via sandor@rieuwers.nl.