Over de Volleybalspeeltuin bij Compaen

Beter leren bewegen, plezier staat voorop
De Volleybalspeeltuin is gericht op kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar.
Het doel van de Volleybalspeeltuin is om de kinderen spelenderwijs uit te dagen om beter te leren bewegen.

De trainingen zijn gericht op gooien, vangen, rennen, springen, vallen (en opstaan), klimmen en nog veel meer. En goed om te weten: beter leren bewegen in een positieve, stimulerende omgeving levert kinderen veel op. Je kan denken aan:Plezier, zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld

  • Betere motorische vaardigheden, waardoor ook op latere leeftijd meer plezier aan bewegen en sport wordt beleefd
  • Ontwikkeling van sociale vaardigheden door samen bewegen

Wat neem je mee naar de training 

Het handigst is om kleding te dragen waarin je goed kunt bewegen. Voor de kinderen kan worden gedacht aan een korte broek of jogging-/trainingsbroek en een shirt. Sportschoenen voor de zaal kunnen, maar blote voeten kan ook. Sommige lessen vinden (gedeeltelijk) plaats op sokken of blote voeten.

Aanmelden en lidmaatschap
Elk kind mag één keer gratis een proefles volgen. Daarna kan jouw kind lid worden door het inschrijfformulier in te vullen. Het lidmaatschap kost € 27,50 per maand en is per maand opzegbaar. Om incassokosten te besparen, incasseren wij de contributie per kwartaal.
Goed om te weten: voor kinderen die bijna 7 jaar zijn en denken dat ze nog maar een paar maanden mee kunnen doen: je kan na de Volleybalspeeltuin gemakkelijk doorstromen naar het Cool Moves Volleybal.

De locatie: Sporthal Oostzaan
De Volleybalspeeltuin vindt plaats in Sporthal Oostzaan. Daar hebben we alle materialen om een leuke en uitdagende training te verzorgen.

Data en tijdstip: 
Op welke dag en tijdstip de Volleybalspeeltuin zal worden gehouden wordt later bekend gemaakt.

Sporthal Oostzaan
Twiskeweg 107, Oostzaan

Data Volleybalspeeltuin

Zal later bekend worden gemaakt.