Inschrijven Pubquiz

Helaas is het volleybal seizoen dit jaar wat anders dan de andere jaren. Hierdoor hebben wij, de activiteiten commissie, ook geen feesten of dergelijke activiteiten kunnen organiseren. Om dit grootse verlies toch een beetje te kunnen compenseren, organiseren wij 12 december 2020 om 20:30 een Pubquiz!

Je kunt meedoen met teams van maximaal 3 personen, maar met minder personen is natuurlijk ook toegestaan. Je hoeft zelf geen lid te zijn van Compaen om mee te doen, maar het zou natuurlijk leuk zijn als je wel mensen kent binnen de vereniging of een connectie hebt met Compaen. Via het onderstaande formulier kun je je gemakkelijk inschrijven voor de Pubquiz. De kosten voor het inschrijven bedragen €5 per team. Van het inschrijfgeld worden fantastische prijzen gekocht.

De Pubquiz zal digitaal plaatsvinden. Enkele dagen voordat de Pubquiz plaatsvindt zullen degene die zich hebben aangemeld een mail ontvangen met de link en meer informatie over de quiz.

Als er vragen zijn, kun je deze stellen aan Luna Brandt of Bram Bekebrede. Wij zijn te bereiken via WhatsApp of door te bellen naar 06-14664130.

Hopelijk tot 12 december!