Inschrijven Pubquiz

Met de start van het zaalvolleybalseizoen om de hoek krijgen we natuurlijk allemaal weer onwijs veel zin om weer te volleyballen. Maar dat sociale contact, tja, hoe moet dat ook alweer?

Om jullie een zetje de goede kant op te geven heeft de AC van Compaen besloten om er toch maar weer zo’n fantastische Pubquiz tussen te gooien. Zo kunnen we elkaar allemaal zien en spreken zonder dat we elkaar ziek maken en ondertussen ook nog kans maken op een van die fantastische prijzen. 

Je kunt meedoen met teams van maximaal 3 personen, maar met minder personen is natuurlijk ook toegestaan. Je hoeft zelf geen lid te zijn van Compaen om mee te doen, maar het zou natuurlijk leuk zijn als je wel mensen kent binnen de vereniging of een connectie hebt met Compaen. Via het onderstaande formulier kun je je gemakkelijk inschrijven voor de Pubquiz. Deze keer zijn er geen kosten verbonden aan het meedoen met de Pubquiz!

De Pubquiz zal digitaal plaatsvinden. Enkele dagen voordat de Pubquiz plaatsvindt zullen degene die zich hebben aangemeld een mail ontvangen met de link en meer informatie over de quiz.

Als er vragen zijn, kun je deze stellen aan Luna Brandt of Bram Bekebrede. Wij zijn te bereiken via WhatsApp of door te bellen naar 06-14664130.

Hopelijk tot 29 mei!