Covid update #2 Belangrijke info

We krijgen van bijna elke training de aanwezigen spelers door, prima ga zo door! (ook degenen die dit nog niet helemaal in t systeem hebben)

we hebben helaas de BBQ die voor de Compaen dag van 5 september is gepland moeten afgelasten. Na overleg over de veiligheid hebben we geconcludeerd dat het (te) moeilijk is om de regels van het RIVM te volgen. Iedereen die al betaald heeft zal op de dag zelf van Marcel Vermeulen 4 munten ontvangen die bij de bar voor een patatje, broodje kroket of drankje kunnen worden ingeleverd.

Voor de dag zelf zullen we nog een plan maken mbt de mogelijkheden en beperkingen tav bezoekers stromen. Ook hier zullen we de RIVM regels volgen. Dit kan betekenen dat er op bepaalde momenten onvoldoende ruimte is om spelers en/of toeschouwers in de zaal te laten. Exacte consequenties gaan we nog met jullie delen.

Bovenal blijft de veiligheid, sportplezier en vooral ons aller gezondheid een belangrijk goed. We doen, samen met Mario van Sportcafe the Match, ons best om het volleybal door te laten gaan.

Als je vragen hebt kun je die mailen aan: Coronaprotocol@vv-compaen.nl

Dank voor jullie medewerking!