Wat een bijzondere en leuke middag in good-old De Greep!

Zoals hieronder al door Sven gemeld was er een delegatie van de BoVoBo (Bonaire Volleybal Bond) Bovobo, Vòlibòl Bonaire CN te gast in Oostzaan. Dik ingepakt tegen het trieste november-weer bezochten ze eerst de Compaen Volleybal Academie in de sporthal.

De middag stond in het teken van bestuurlijke zaken: Michiel Majoor en Sven Vermeulen hadden in korte tijd een presentatie in elkaar gedraaid om duidelijk te maken waar VV Compaen voor staat (en voor wil staan). De plaats en betekenis van een (relatief kleine) sportvereniging in de gemeenschap (dorp-regio-sportbond- onderwijs), ambities vs mogelijkheden, bestuurlijke spagaten waar we tegenaan lopen, financiën…

Heren, ik ga jullie hier “en plein public” een enorme veer in jullie nog immer goed afgetrainde reet steken: Uitstekend! On topic, interessant (ook voor mij), perfect tempo, interactief, discussie. (Ik zie de foto’s wel terug op jullie LinkedIn-pagina.) Oostzaanse eendenveren, geen Antilliaanse flamingo’s, dat dan weer wel.

Jullie zouden zomaar topscheidsrechter kunnen worden!

Het is diep en diep triest dat onze gasten zaterdag niet kunnen genieten van een kolkende Sporthal Oostzaan bij de Zaanse derby; 

Bonairs volleybaltalent Luiyi Esteban Morales is vanaf 20:00 uur te bewonderen in het shirt van het Vlaggenschip der Vereeniging (HS2, de eeuwige talenten): Uiteraard gaan wij dat live streamen!

Tekst en foto: Tjerk Laan.