PDK Huizen D1 – Compaen D1

Afgelopen zaterdag 25 maart namen wij het op tegen PDK huizen dames 1, de nummer 4. Door de goede resultaten van de afgelopen periode gingen we goede moed richting Huizen.
 
De eerste set begonnen we met Anna, Anouk, Jill, Kyra, Tessa, Bente en Luna. We begonnen de wedstrijd niet zoals de afgelopen wedstrijden. We maakten veel eigen fouten en keken al snel tegen een achterstand aan. Deze konden we niet meer inhalen, we kwamen niet in ons eigen spel en verloren de eerste set met 25-19.
 
De tweede set konden we ook niet in ons spel komen. Huizen had goeie serviceseries en wij kwamen niet tot scoren. Daarnaast zorgden onze eigen fouten voor een setstand 25-9 voor Huizen.
 
In set nummer drie kwamen we eindelijk beter in ons spel. De servicedruk nam toe, de passjes kwamen beter aan waardoor we het spel beter konden verdelen. We vochten als team voor elke bal, maar helaas werd ook deze set verloren met 25-20.
 
Ook in de vierde set wilde het niet lukken. Ondanks verschillende wissels en time-outs kwamen we niet in ons spel en verloren ook deze set met 25-18.
 
Helaas konden we deze wedstrijd niet ons niveau halen, maar ondanks dat hebben we toch genoten van de spareribs na de wedstrijd! Volgende week spelen we om 17.00 in Houten, hopelijk dan een wedstrijd met beter niveau.
 
Tekst: #5 Nienke Geerdink